Κυριακή, Ιουλίου 25, 2010

Οι Συνομήλικοι-01-Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου Οι Συνομήλικοι-01-Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου2

5 σχόλια:

Alex είπε...

γνήσιο χιούμορ ..χωρίς βωμολοχίες !!
και για να ξεφύγω απο το θέμα αγαπητέ nimertis ,αρχίζω να πιστεύω πως οι αποζητούντες συμμετοχή σε αρχαίες κωμωδίες , είναι για να βρίσουν με την ψυχή τους ! δεν είναι για να αποδείκ=ξουν η να αναδείξουν καλύτερα , το ταλλαντό τους ....ελάχιστοι απομείνανε, αυτοί αξίζουν μα κινδυνεύουν απο τους αποφοίτους των σχολών μόντελινκ!
έχω θυμό για την κατάντια της τέχνης !
δεν μπορεί λέω να μην τιμούμε τον Γιώργο Αρμένη και να τιμούμε τον κραουνάκη στην Επίδαυρο !!!
με τιμή
Αλεξία

Νimertis είπε...

έθιξες ενδιαφέρον θέμα Αλεξία... είμαι κι εγώ κοντά στην δική σου άποψη... αν μη τι άλλο, θεωρώ τη βωμολοχία μια ευκολία για τον ηθοποιό, έναν ελιγμό που εκβιάζει το εύκολο γέλιο... κι αν δεν σοκάρει πάντα, σίγουρα δεν αποτελεί εύρημα... καλή εβδομάδα να έχεις!!!

Ανώνυμος είπε...

nimertis, καλημέρα, πιστεύω ότι μια από τις δυνάμεις του ανθρώπου σήμερα είναι το χιούμορ, και ο Αρκάς σίγουρα ξέρει να κάνει και καυστικό και επίκαιρο χιούμορ, όσο για το σχόλιο της Alex σχετικά, το εύκολο γέλιο που βασίζεται στη βωμολοχία είναι σίγουρα ψεύτικο και βεβιασμένο, για ανθρώπους που δεν ξέρουν καν τί σημαίνει η λέξη χιούμορ. Για τις αρχαίες κωμωδίες όπως παίζονται σήμερα... δε θα σχολιάσω γιατί το ήθος και το επίπεδο του καλλιτέχνη φαίνεται όχι μόνο στο αρχαίο θέατρο αλλά γενικά σε κάθε μορφή τέχνης, από τα έργα του και την προσέγγισή τους! Καλή εβδομάδα και συγγνώμη για το μεγάλο σχόλιο!

Νimertis είπε...

Silena, δεν θέλω να... απολογηθείς ξανά για την έκταση ενός σχολίου σου! Με μεγάλη μου χαρά φιλοξενώ τις σκέψεις σου και το ξέρεις... έχω κι εγώ απογοητευτεί από την μεταφορά των αρχαίων τραγικών αλλά και κωμικών με 'νέες' ματιές και 'αναγνώσεις' πρωτοποριακές... πρόσφατα μάλιστα το συζητούσα με μια φίλη μου... δεν είμαι άνθρωπος του θεάτρου ή ο ειδήμων αλλά δεν χρειάζεται να είσαι ο Γεωργουσόπουλος για να... ερμηνεύσεις γιατί το στομάχι σου ανακατεύεται από όλες αυτές τις ηλιθιότητες που είναι... τέχνη... τέλος πάντων... ανοιχτό το πεδίο συζήτησης και όλες οι απόψεις καλοδεχούμενες... την καλημέρα μου!!!

logia είπε...

έτσι μπράβο

να γελάσει και το χειλάκι μας λίγο


την καλημέρα μου