Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 11, 2009

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ


Το γένος των κομπιούτερ

Γιατί οι κομπιούτερ θεωρούνται αρσενικοί:
1.`Εχουν ένα σωρό δεδομένα, αλλά ακόμα δεν έχουν ιδέα.

2. Υποτίθεται ότι βοηθούν στη επίλυση των προβλημάτων, αλλά τις μισές φορές είναι αυτοί το πρόβλημα.

3. Μόλις παίρνεις κάποιον ανακαλύπτεις ότι αν περίμενες λίγο ακόμα, θα έβρισκες καλύτερο μοντέλο.

Γιατί οι κομπιούτερ θεωρούνται θηλυκοί:
1. Μόνο ο δημιουργός τους καταλαβαίνει τη λογική τους.

2. Η γλώσσα που χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με τους άλλους κομπιούτερ είναι ακατανόητη σε οποιονδήποτε άλλο.

3. Ακόμα και τα πιο μικρά λάθη, αποθηκεύονται στη μνήμη τους για μελλοντική ανάκτηση.

4. Μόλις παίρνεις κάποιον ανακαλύπτεις ότι θέλεις μια περιουσία για να του αγοράζεις αξεσουάρ.


Ο Χίτλερ ανησυχούσε για το θάνατό του και πήγε να συμβουλευτεί ένα μέντιουμ. Το μέντιουμ έκλεισε τα μάτια και σκεφτόταν σιωπηλά για πέντε λεπτά. Όταν άνοιξε τα μάτια του είπε:
Θα πεθάνεις σε μια Εβραϊκή γιορτή.
Σε ποια; Σε ποια;
Δεν έχει σημασία. Όποια μέρα κι αν είναι θα είναι Εβραϊκή γιορτή.


Δύο Εβραίοι κακομοίρηδες ακούν ότι οι ιεραπόστολοι προσφέρουν 10.000 δολάρια για κάθε Εβραίο που προσηλυτίζεται. Αποφασίζουν να το κάνουν απλά γιατί χρειάζονται τα χρήματα. Μπορεί όμως και να είναι κόλπο, έτσι λοιπόν ρίχνουν ένα νόμισμα. Αυτός που χάνει πηγαίνει πρώτος για να δει τι συμβαίνει πραγματικά. Ο άλλος περιμένει με αγωνία. Τελικά, μετά από μία ώρα, ο πρώτος βγαίνει έξω. Ο φίλος του τον πλησιάζει και ρωτά:
«Εϊ, τι έγινε; Σου έδωσαν τα χρήματα;».
Και αυτός απαντά: «Ουφ πια, Εβραίοι, όλο για χρήματα μιλάτε».


Ένας Μουσουλμάνος, ένας Καθολικός και ένας Εβραίος σκοτώνονται σε τροχαίο δυστύχημα και εμφανίζονται μαζί στο ουράνιο δικαστήριο. Μετά από σύντομη διαδικασία, αποστέλλονται στην κόλαση με το διάβολο συνοδό. Στον πρώτο όροφο προς τα κάτω η πόρτα του ασασέρ ανοίγει και ο διάβολος σπρώχνει το Μουσουλμάνο σε καζάνια που βράζουν και από μέσα βγαίνουν κραυγές πόνου. Στον τέταρτο όροφο προς τα κάτω η πόρτα ανοίγει και ο διάβολος σπρώχνει τον καθολικό σε μια κόλαση φωτιάς όπου τα ουρλιαχτά είναι ανατριχιαστικά. Ο Εβραίος τρομοκρατείται. Ο ανελκυστήρας συνεχίζει προς τα κάτω μέχρι που φτάνει στον 14ο όροφο. Ο Εβραίος δεν μπορεί να κουνηθεί από το φόβο του. Τότε ανοίγει η πόρτα και τι να δει: ήλιος, μουσική, άνθρωποι με μοντέρνα ρούχα να παίζουν τένις και να απολαμβάνουν τα κοκτέιλς τους. «Τι γίνεται εδώ;» ρωτά τότε ο Εβραίος το διάβολο. Και ο διάβολος: «Εβραίοι, παντού τα καταφέρνουν».


Δύο Εβραίοι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν το Χίτλερ. Έμαθαν ότι περνούσε από μια συγκεκριμένη γωνία κάθε μεσημέρι και τον περίμεναν εκεί με τρία όπλα, καλά κρυμμένα.

Στις δώδεκα ακριβώς ήταν έτοιμοι να πυροβολήσουν, αλλά αυτός δε φάνηκε. Πέντε λεπτά αργότερα, τίποτα. Άλλα πέντε λεπτά, αλλά κανένα σημάδι του Χίτλερ. Στις δώδεκα και τέταρτο είχαν αρχίσει να απελπίζονται.

«Θεέ μου» είπε τότε ο ένας. «Ελπίζω να μην του συνέβη, κανέναν κακό!».


Κάποτε στην πόλη του Μεξικού, δυο ζητιάνοι κάθονταν δίπλα-δίπλα. Ο ένας ήταν ντυμένος σαν Χριστιανός και μπροστά του είχε ένα σταυρό. Ο άλλος ήταν ντυμένος σαν Εβραίος Χασσιδιστής με μαύρο παλτό και μούσι.
Οι άνθρωποι που περνούσαν κοιτούσαν και τους δύο ζητιάνους και έριχναν χρήματα στο καπέλο αυτού που κάθονταν πίσω από το σταυρό.
Μετά από ώρες που συνέβαινε το ίδιο πράγμα ένας ιερέας πλησίασε το Χασσιδιστή ζητιάνο και του είπε:
«Δεν καταλαβαίνεις; Εδώ είναι χώρα καθολικών. Οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σου δώσουν χρήματα έτσι που στέκεσαι εδώ σαν αληθινός Εβραίος και έχεις δίπλα σου έναν ζητιάνο με σταυρό». Ο Χασσιδιστής ζητιάνος τότε, γύρισε στο διπλανό του και του είπε:
«Μωϋσή κοίτα ποιος προσπαθεί να μας διδάξει μάρκετιγκ».


ΠΗΓΗ: http://www.chabad.gr


2 σχόλια:

Venus on fire είπε...

Καλημέρα με χαμόγελο!!!!Μας έφτιαξες τη μέρα με τα ανέκδοτά σου. Καλή εβδομάδα να έχεις.

Νimertis είπε...

καλημέρα Venus... να σαι καλά...