Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!!

ΑΠΌ: http://katse-kala.blogspot.com/


"Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι “απλοί άνθρωποι του μόχθου καλούνται να πληρώσουν “το μάρμαρο”...

Η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α), ενέκρινε εν μέσω κρίσης -πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές και ευρωβουλευτές... προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής!
Προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους, μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:
  • Επιτραπέζιους Η/Υ
  • Laptops
  • Notebooks
  • Πολυμηχανήματα - Εκτυπωτές
  • Τηλεφωνικό κέντρο
  • Fax
  • Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου
  • Προγράμματα Η/Υ
  • Δορυφορικό δέκτη
...και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.
Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο, κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή, προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.
Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των 300 της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές, πού επίσης δικαιούνται το επίδομα, μας δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ… ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ - ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 5.500 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.500.00 ΕΥΡΩ!!)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ - Η/Υ!!! Λες και δεν έχουν υπολογιστές και χρειάζονται επιχορήγηση 5.500 ευρώ για να αγοράσουν…"


ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ...
ΕΜΕΙΣ;

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

ε α να χαθούν οι κάφροι!!

Ρένα είπε...

Ολα αυτά αποδεικνύουν τι ψέμματα μας έχουν πει για την οικονομία. Αμ τα 9.000.0000 € για τη μελέτη των χταποδιών τι σας λέει!

nimertis είπε...

φίλε mahler76 και Ρένα, την Κυριακή μας ανοίγουν οριστικά τον τάφο με νέα μέτρα... τι πρέπει να γίνει; θα τα αποδεχθούμε όλα αυτά αδιαμαρτύρητα; με ποιο δικαίωμα όσοι έκλεψαν τώρα ζητούν και τα ρέστα; ποια είναι η στάση ευθύνης μας;

Ανώνυμος είπε...

Αν με τις ανακοινώσεις της Κυριακής,
δεν μας πει ο Πρωθυπουργός
οτι η περικοπή του 13 και 14 μισθού
αφορά και τον ίδιο και τους υπόλοιπους 299 της Βουλής, καθώς και ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους Δημόσιους Λειτουργούς, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ!!!!