Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ F1; ΘΑ... ΠΛΕΡΩΚΕΙΣ!!


ΜΑ, ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ;
Θα μου πεις τι σχέση έχει ο... Μαγιακόφσκυ από την προηγούμενη ανάρτηση με την F1; Μα, κι αυτός, αν ζούσε, θα παρακολουθούσε φανατικά! Είμαι σίγουρος!
Η φίλη μου η Κατερίνα με προέτρεψε να διαμαρτυρηθώ εντόνως μέσα από το μπλογκ για το αίσχος να πρέπει να πληρώσεις πλέον στο διαδίκτυο για να δεις έναν αγώνα F1!!
Και έχει δίκιο να φωνάζει... είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να ξεχνιόμαστε τις Κυριακές με τους αγώνες, ωραίο ήταν, δεν λέω να τρελαθεί κανείς αλλά, δεν έβλαπτε... από τα εφηβικά μου χρόνια θυμάμαι τους έβλεπα τους άσσους του βολάν...τι έγινε στον ΑΝΤ1 φέτος; Δεν ήταν τα κέρδη όσα ανέμεναν ή η παγκόσμια κρίση έχει βάλει κι εδώ το χεράκι της;
Βρε ποια κρίση; Αστε τα σάπια!
Κρίμα! Και επέστρεψε και ο Σούμι και ήθελα να τον ξαναδώ... άσε που τα πανέμορφα κόκκινα βέλη θα πετάνε πάνω στα s-άκια χωρίς τα δικά μου μάτια να τα ακολουθεί... αμ το άλλο; εκεί που δεν χώνευα τον Αλόνσο... θα το πάρει ο μάγκας φέτος!

ΜΑ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!!!

Καλά και τα πολιτικά, ωραία και τα κοινωνικά αλλά... με τόσο ζόρι από τα οικονομικά μέτρα, δεν μας έφταιξε η F1!!
Ε, όχι κι έτσι κε Κυριακού!

Όχι κι έτσι!!!

3 σχόλια:

karkinos7 είπε...

Πραγματικά Αίσχος!
Φαν της Formula!
Την Καλησπέρα μου!

Νimertis είπε...

καλημέρα φίλε gaykarkinos7... κι εγώ φαν της Φόρμουλα από τα νιάτα μου... δεν λέω πως θα πάθω τίποτα αν δεν μπορώ να δω τους αγώνες αλλά... το είχα συνηθίσει... κακό πράγμα η συνήθεια έτσι;

karkinos7 είπε...

Κακό δε λες τίποτα,αλλά δε θα πληρώσω και στο Κυριακού!
Την Καλημέρα μου!