Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2009

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙΣ!!!




Ελλείψει έμπνευσης, ελλείψει σημαντικού θεματολογίου, ελλείψει μάλλον και άλλων, βαθύτερων και ουσιαστικότερων που αφορούν στο εν γένει ατομικό και όχι μόνο πολιτισμό, ήρθε η ώρα να γελοιοποιήσουμε και τους παχύσαρκους. Η κα Τατιάνα Στεφανίδου μας επιφύλαξε άλλη μια εμετική εκπομπή, άλλο ένα άθλιο σώου για τις ανάγκες του οποίου μετεμορφώθη στην ‘απελευθερωμένη’ τετράπαχη εκδοχή της -χάρις στα ειδικά εφέ για τα οποία θα πρέπει να αισθάνονται όλοι υπερήφανοι- και είπε να κάνει την γιορτινή της πλάκα στοχοποιώντας ρατσιστικά και ανενδοίαστα όλους όσοι δεν διαθέτουν την λυγερή κορμοστασιά της και το καδρονένιο σώμα της. Πίστευε μάλλον η κα Τατιάνα ότι έχει χιούμορ, κάποιος την έχει πείσει περί αυτού ή ίσως πιστεύει ακόμη ότι έχει την άνεση να κονιορτοποιεί όσους δεν αποδέχεται η life style ελιτ στην οποία ανήκει και αποδίδοντας, έτσι, επειδή ‘βγάζει γέλιο’ την παχυσαρκία αποκλειστικά στην βρώση αναρίθμητων ποσοτήτων φαγητού –για τα ζητήματα μεταβολισμού κανείς δεν την ενημέρωσε μάλλον, ψιλά γράμματα γιορτάρες μέρες- έκανε εισβολή σε παραδοσιακή ψησταριά και δεν άφησε τίποτα αφάγωτο. Ούτε καν η αιδώς δεν της ξέφυγε, η δεοντολογία, η απλή ντροπή τελικά… ούτε αυτή δεν της ξέφυγε και την καταβρόχθισε!!!

ΕΥΓΕ ΑΝΤ1... νούμερο ένα πάντα στις συσκευασίες κιτς, ανοητολογίας και εμετού!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν λείπει η αγάπη...
αυτά συμβαίνουν.
Μόνο που στην περίπτωση που αναφέρεις δεν λείπει μόνο η αγάπη, αλλά και πολλές άλλες αρετές, όπως διακριτικότητα, σεβασμός, ευγένεια, ανθρωπισμός.

(Καλά κάνω εγώ και δε βλέπω τηλεόραση!)

Καλά Χριστούγεννα

ΕLΕΝΑ-ΒUTTEFLY είπε...

Συμφωνώ με τη Τόνια..
Καλά χριστούγεννα

Ρένα είπε...

Δεν είναι πρώτη φορά που η εκπομπή παρουσιάζει απαράδεκτα θέματα.Πρόταση. Αλλαγή του τίτλου της εκπομπής. Αξίζει να μη το δείτε!

logia είπε...

ντροπή της και αίσχος της!!!

αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί πηγαίνει ο κόσμος σε τέτοιες εκπομπές περιφέροντας τη δυστυχία του και τα προβλήματά του θυσία στην ακροαματικότητα των καναλιών...

Νimertis είπε...

Τόνια, Έλενα, Ρένα, logia, σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στην ανάρτηση... σε καιρούς που διακυβεύονται τα αυτονόητα και εξευτελίζονται άνθρωποι και εκπορνεύονται συνειδήσεις, ας ορθώνουμε το ανάστημά μας... χρόνια πολλά σε όλες σας!

goofyMAGOUFH είπε...

Το ότι το μυαλό δουλεύει καλύτερα
όταν είναι ανοιχτό
το παραβλέπουν οι άνθρωποι
-συνειδητά αρνούμαι
να τους χαρακτηρίσω θύματα-
της εικόνας,
η παρουσία των οποίων όμως
εμένα προσωπικά μου κάνει καλό και κακό.
Κακό διότι με θλίβει και
καλό διότι μου υπενθυμίζει
το παρασκεύασμα
που δεν θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω.

Χαίρομαι που θίγεις
τόσο ευαίσθητα θέματα, Νημερτή.

logia είπε...

και νέο σοκ! και νέο αίσχος!
ούτε να ευχηθώ δεν πρόλαβα...
ΤΕΤΆΡΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2009

ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ: ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Στις 14.οο σήμερα, 23/12/2009, την ώρα που το σχολείο έκλεινε, οι διευθυντές των γυμνασίων που ανήκουν στο Α' ΠΥΣΔΕ Αθηνών δέχτηκαν τηλεφώνημα να πάνε επειγόντως να παραλάβουν το νέο τους σχολείο.
Σημειωτέον ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν αναρτηθεί ούτε οι πίνακες, οι οποίοι αναρτήθηκαν εκ των υστέρων!!!!

Και ερωτώ:

Είναι νόμιμη η διαδικασία;

Στο κλείσιμο του σχολείου για τις διακοπές, 14.00 το μεσημέρι με ένα τηλεφώνημα, χωρίς προηγούμενη ανάρτηση αποτελεσμάτων, καλούνται οι διευθυντές με την εντολή να γίνει οπωσδήποτε σήμερα, να παραδώσουν και να παραλάβουν σχολεία;
Χωρίς έγγραφα;
Χωρίς ούτε την παραχώρηση εκείνου του απαραίτητου χρονικού διαστήματος για την προετοιμασία της παράδοσης και της παραλαβής;

Είμαστε σοβαροί;

Γνωρίζουν στο Υπουργείο Παιδείας ότι όλα αυτά συμβαίνουν στο Α' ΠΥΣΔΕ Αθηνών;

σχετική ανάρτηση σήμερα στο Nelly's κι αυτά κι εκείνα

Παρ' ολα αυτά νοιώθω την ανάγκη να πω για τις μέρες που έρχονται, ότι καλύτερο για όλους μας!!!!

Νimertis είπε...

Γκούφη μου, θίγω απλά ένα θέμα αλλά πολλές παραμέτρους του... πέρα από την αναίσχυντη συμπεριφορά κάποιας μεγαλοδημοσιογράφου που αυτολατρεύεται όλη μέρα, θίγονται τα σοβαρότερα: ο κοινωνικός ρατσισμός, η απληστία των ΜΜΕ, η ελεεινή θεματολογία, η αδρανοποίηση των τηλεθεατών αλλά και των παρισταμένων χειροκροτητών κ.α... ποιο είναι το επόμενο βήμα; η αυτοθέλητη απομείωση του ανθρώπου για 1000ε ας πούμε, να κάνει τον πίθηκα, να κάνει τον σαλτιμπάγκο, να χλευαστεί για τα κιλά του, για την δυσμορφία του, για το διαφορετικό που δεν του επιτρέπεται... τα πήρα πάλι! Σ'ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία για μια...δεύτερη ανάρτηση!

Νimertis είπε...

Φίλη μου logia το πραξικόπημα συνετελέσθη δηλαδή! Θα σε επισκεφθώ για πληρέστερη ενημέρωση...